Συνταγή του ΙΚΑ πάνω σε Χαρτοπετσέτα

26.01.2016 18:05

Συνταγή του ΙΚΑ γραμμένη... σε χαρτοπετσέτα; – ΒΙΝΤΕΟ

Να γιατί ΠΡΕΠΕΙ να έχετε πάντα μαζί σας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χαρτοπετσέτα ΕΥΔΩΡΟ.......
ΕΥΔΩΡΟ Χαρτικά  Έτσι απ(α)λά!!!!!

 

Για γέλια και για κλάματα είναι το νέο ευτράπελο περιστατικό γραφειοκρατικής τρέλας του αθάνατου ελληνικού Δημοσίου, με θύμα μια γυναίκα και το παιδί της που πήγαν στο ΙΚΑ για να πάρουν συνταγή γιατρού και έμειναν με την… χαρτοπετσέτα στο χέρι.

Όπως καταγγέλλει η κ. Μαρία Μπαντούνα, το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στο ΙΚΑ της οδού Λένορμαν μαζί με την ανήλικη κόρη της, όπου θέλησε να εξυπηρετηθεί από το παιδιατρικό-οδοντιατρικό τμήμα εξαιτίας αιφνίδιου πονόδοντου του μικρού κοριτσιού.

Μάλιστα, ο πόνος ήταν τόσο οξύς που δεν πρόλαβε να κλείσει ραντεβού αλλά πήγε απευθείας το παιδί από το σχολείο στο γιατρό για να την εξετάσει.

Όπως καταγγέλλει, τα εργαλεία με τα οποία έγινε το πρόχειρο σφράγισμα ήταν εκτεθειμένα σε ένα τραπέζι και χρησιμοποιήθηκαν χωρίς προηγουμένως να γίνει η απαραίτητη αποστείρωσή τους.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν η συνταγογράφηση η οποία έγινε πάνω σε μια… χαρτοπετσέτα! Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, ο γιατρός έγραψε στη μικρή ασθενή το γνωστό αντιβιοτικό Augmentin σε μια χαρτοπετσέτα, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ δεν διέθετε ηλεκτρονικό υπολογιστή ούτε άλλη γραφική ύλη…

Όταν, δε, η μητέρα έκπληκτη ρώτησε αν αυτή η τραγική κατάσταση που συνάντησε αντικατοπτρίζει τη θλιβερή πραγματικότητα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ήρθε η αποστομωτική απάντηση του οδοντιάτρου «Και μη χειρότερα»!

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο φαρμακοποιός αρνήθηκε να χορηγήσει στη γυναίκα το αντιβιοτικό, θεωρώντας πως δεν πρόκειται για συνταγή γιατρού αλλά για φάρμακο που είχε σημειώσει η ίδια πάνω στην χαρτοπετσέτα…

https://www.kontranews.gr/koinonia/168592-syntage-toy-ika-grammene-se-chartopetseta-photographia