ΔΩΡΕΑ

28/02/2015 12:47

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΔΩΡΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ)

 
 
ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΥΔΩΡΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ)
 
Η Εταιρεία ΕΥΔΩΡΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ), που εδρεύει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, προσέφερε στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, ποσότητα χαρτικών προϊόντων (Ρολό χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες). Τα προϊόντα παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου. Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία ΕΥΔΩΡΟ, για την ευγενική της χορηγία και την έμπρακτη συμπαράστασή της, στο έργο μας.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».
 

 
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).